Angelina Jolien rintamus pääosassa ensi-iltajuhlissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvatähti Angelina Jolie on tullut maailmalle tutuksi lapsia rakastavana kaunottarena, sillä hänellä on avomiehensä Brad Pittin kanssa kuusi lasta. Lastenhoito ei onneksi kuitenkaan rajoita Jolien työntekoa. Tästä hyvänä esimerkkinä on The Tourist -elokuva, jonka ensi-ilta on koittanut jo useammassa maassa ympäri Eurooppaa.

Parhaillaan Angelina Jolie ja Brad Pitt kiertävät lumisateista kärsivää Eurooppaa uuden elokuvan merkeissä. Viikonloppuna julkkispari ikuistettiin ensi-iltajuhlissa Espanjassa, kun he astelivat punaiselle matolle Madridissa. Tuttuun tapaan Angelina oli valinnut ylleen varsin näyttävän asun, joka nosti hänen rintavarustuksensa pääosaan.

Äskettäin viihdemaailmassa uutisoitiin, että Angelinan ja Bradin häiden aika on mahdollisesti vihdoin ja viimein koittanut. Lähde paljasti nimittäin The Sun –lehdelle häiden tapahtuvan näillä näkymin hindu-seremonian mukaisesti syrjäisessä temppelissä Rajasthanissa ensi vuoden alussa.