Justin Timberlaken leffaura suututtaa faneja

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Tuoreen The Social Network -elokuvan tähti Justin Timberlake on parhaillaan kovassa nousussa valkokankaalla. Aikaisemmin mies tuli tunnetuksi lukuisista pophiteistään, mutta nyt laulu-ura on jäänyt reippaasti taka-alalle, sillä nuori mies haluaa panostaa täysillä elokuviinsa.

Timberlake on kerännyt kriitikoilta kehuja roolistaan The Social Network -elokuvassa. Tulevaisuudessa hänet tullaan näkemään muiden muassa elokuvissa Now, Bad Teacher ja Friends With Benefits. Äänensä hän antoi Yogi Bear -elokuvassa olevalle Boo Boolle. Fanit eivät ole kuitenkaan tyytyväisiä hänen uraansa Hollywoodissa. Contact Music nimittäin kertoo Timberlaken saavan osakseen paljon kysymyksiä ja kritiikkiä aiheesta.

– Fanit kyselevät jatkuvasti sitä, että miksi keskityn vain näyttelemiseen. He haluaisivat minun pysyvän vain yhdellä tiellä. Tämä tarkoittaa musiikkiuraani. He luulevat etten ole kiitollinen artistin urastani, mutta asia ei ole niin. Minulla on omat ongelmani musiikin kanssa ja ne eivät ole vieläkään poissa. Minun on pakko kokeilla jotain muuta. Epäilisin jokaisen menettelevän samoin vastaavassa tilanteessa, Justin TImberlake kertoi Contact Musicille.