”Angelina Jolie on heroiinikoukussa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räväkkä amerikkalainen televisiolääkäri David ”Dr. Drew” Pinsky on aiheuttanut viime aikoina runsaasti kohua laukomalla ”totuuksia” monista julkkistähdistä. Samalla hän on tullut aikaisempaa tunnetummaksi, joten väitteet voidaan lukea jo mediatempauksiksi.

Äskettäin Dr. Drew ilmoitti uskovansa, että julkkispari Brad Pitt ja Angelina Jolie olisivat parhaillaan vääjäämättä matkalla kohti eroa. Samaan aikaan lähipiiri vihjasi pariskunnan suunnittelevan häitä ensi kesäksi. Tuoreimmassa kohulausunnossaan Dr. Drew väittää, että Hollywood-tähti Angelina Jolie olisi edelleen heroiininarkomaani. Taannoin Angelina kertoi päässeensä jo eroon huumeista.

– Ei ole olemassa sellaista kuin entinen heroiininarkomaani. Sellaista ei ole olemassa. Jotain hänen riippuvuudelleen on tapahtumassa tai ehkä hän on toipumassa. En kuitenkaan ole nähnyt todisteita sellaisesta. Meillä on siis henkilö, joka on heroiinikoukussa. Se on koko elämän kestävä tila. Piste, Dr. Drew kertoi ohjelmassaan.