Elin Nordegren Ruotsin lumituiskussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheiluhistorian suurimmasta seksiskandaalista vastannut golf-tähti Tiger Woods on viettänyt joulun ystäviensä parissa Yhdysvalloissa muiden muassa koripallo-ottelussa samalla kun hänen ex-vaimonsa Elin Nordegren on nauttinut Ruotsin lumituiskuista.

Radar Online on nyt julkaissut valokuvia, joissa Elin Nordegren nähdään työntämässä lastenrattaita keskellä lumituiskua. Noin sata miljoonaa dollaria avioerossa saanut Elin ja pariskunnan yksi- ja kolmevuotiaat lapset ovat viettäneet joulunsa Elinin poliitikkoäidin Barbro Holmbergin ja muun perheensä luona.

Tiger Woods ilmoitti viime viikolla myös, että hän ei tule osallistumaan lapsensa synttäreille helmikuussa, koska hän on pelaamassa golf-turnauksessa Dubaissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat