Frendit-sarjan kaunottaret joulun yhdessä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Frendit-televisiosarjasta tuttu näyttelijä Courteney Cox tyrmistyi taannoin saatuaan tietää, että hänen miehensä David Arquette oli ollut uskoton. Pariskunta oli elänyt jo jonkin aikaa erillään, mutta kuitenkin vielä avioliitossa. Suhteen paljastuminen johti julkkisparin lopulliseen avioeroon.

Courteney Coxin ei tarvinnut onneksi viettää jouluaan yksin. Nainen sai kollegansa Jennifer Anistonin itselleen jouluseuraksi. Sinkkutähdet tapasivat jouluaattona, ja mukana menossa oli myös Courteneyn kuusivuotias tytär Coco.

Lähde kertoi People-lehdelle molempien naisten olleen väsyneitä kuluneen vuoden takaiskujen takia, joten joulun juhliminen kahdestaan oli helppoa. He halusivat tehdä joulusta erityisen myös Cocolle. Tytär on suuressa arvossa Frendit-tähdelle ja tämä on huolissaan myös Davidin hyvinvoinnista.

– Courteney tarjosi jouluseuraansa myös ex-miehelleen David Arquettelle. Courteney teki tarjouksensa Cocon takia. Davidille itselleen tilanne on erittäin masentava. Hän uskoi aikoinaan, että ero peruuntuu. Tämä tuskin toteutuu ja hänellä on nyt vaikeuksia eron käsittelyssä, lähde kertoi People-lehdelle.