Ashley Tisdale kuvattiin meikittömänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosituista High School Musical -teinileffoista tunnetuksi tullut nuori Hollywood-kaunotar Ashley Tisdale on viettänyt viime aikoina hieman hiljaiseloa julkkismaailmasta, mutta nyt hän on viimein aktivoitunut työrintamalla pitkän tauon jälkeen.

Syksyllä hiuksensa tummentanut nuori tähti ikuistettiin taannoin televisiosarjansa kuvauksissa varsin näyttävään cheerleader-asuun pukeutuneena. Joulun ja uudenvuoden välipäiviä hän on viettänyt kotonaan, ja samalla myös meikkaaminen on jäänyt tekemättä. Nyt hänet on nimittäin ikuistettu luonnollisena paparazzikuviin. Taannoin myös supermalli Kate Moss kertoi, ettei hän halua meikata lainkaan vapaa-ajallaan.

25-vuotias Ashley Tisdale on yrittänyt viime aikoina ottaa pesäeroa teinielokuviin, jotka tekivät hänestä tähden. Ahkerasti Twitter-blogiaan päivittävä nuori kaunotar julkaisee verkossa faniensa iloksi aktiivisesti myös valokuvia keikkamatkoiltaan. Ashley yrittää parhaillaan saada jalansijaa Hollywoodissa, mutta hän pelkää suosittujen teinileffojen taakan vaikuttavan hänen työmahdollisuuksiinsa. Siitä huolimatta hänen on kerrottu saaneen lupaavia roolitarjouksia.