Afrikan matka oli viedä popkaunottaren hengen – palaa silti takaisin

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Cheryl Cole tuli alunperin tunnetuksi Girls Aloud -yhtyeen riveistä, mutta on sittemmin saanut hienosti jalansijaa sekä sooloartistina että televisiotähtenä. Viime viikolla Cheryl yllätti monet ilmoittamalla että on edelleen sinkku. Hänen on nimittäin huhuttu seurustelleen jo pidempään tanssija Derek Houghin kanssa.

Naisen kerrottiin taannoin myös kääntyneen uskoon muiden muassa aikaisemmin tänä vuonna sairastamansa malarian vuoksi. Cole sairastui kyseiseen tautiin käydessään Tansaniassa. Lähde kertoi nyt The Sun –lehdelle naisen tämänhetkisen kumppanin Derek Houghin suunnitelleen uuden matkan Afrikkaan. Mies vie Cherylin sinne, jotta vuosi 2011 käynnistyisi mukavalla tavalla. Derek on lähteen mukaan tehnyt mittavasti taustatöitä selvittääkseen, onko Cape Townin alueella esiintynyt malariaa.

– Derek halusi varmistaa, ettei Cheryl sairastu enää toistamiseen. Se olisi hengenvaarallista. Hän on selvittänyt asian paikallisten viranomaisten kanssa. Heillä on käytössään oma kokki ja teurastaja 24 tuntia vuorokaudessa. Huvilalla on myös uima-allas ja Jacuzzi-poreallas, lähde kertoi The Sun –lehdelle.