Emma Robertsin suu suljettiin roudarinteipillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Julia Robertsin teini-ikäinen veljentytär Emma Roberts on ryhtynyt valloittamaan toden teolla Hollywoodia näyttelijänä ja laulajana. Emma on nähty valkokankaalla jo useammassakin elokuvassa ja uusia rooleja tulee kovaa vauhtia.

Emma on nykyisin jo niin tunnettu kaunotar, että häntä pyydetään mukaan myös erilaisiin yhteiskunnallisiin kampanjoihin. Tällä kertaa hän on poseerannut homoliittojen sallimista vaativassa NO H8 -kampanjassa, jonka mainoskuvassa hän on sulkenut suunsa roudarinteipillä. Katso kuva alta. Samassa kampanjassa vastaavissa kuvissa ovat poseeranneet myös lukuisat muut julkkistähdet.

19-vuotias Emma Roberts on Julia Robertsin veljen, näyttelijä Eric Robertsin tytär. Emma teki ensimmäisen näkyvämmän elokuvaroolinsa Blow-elokuvassa jo yhdeksänvuotiaana. Läpimurtonsa hän teki vuonna 2009 Koirahotelli-elokuvassa. Lapsuudessaan Emma vietti paljon aikaa Julia Robertsin elokuvien kuvauspaikoilla, joten näytteleminen tuli hänelle tutuksi jo varhain. Taannoin Emma vieraili Jay Lenon luotsaamassa The Tonight Show -ohjelmassa, jossa hän sivalsi  Twilight-tähti Robert Pattinsonia. Tästä syystä Twilight-fanit hyökkäsivät Emman Twitter-blogissa kovasanaisesti häntä vastaan ja Emma Roberts joutui lopulta sulkemaan koko mikrobloginsa.

Emma Roberts NO H8