Kylie ja Kendall Jenner mallikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian on noussut viihdemaailman todelliseksi tähdeksi, vaikka alunperin hän tuli tunnetuksi muhkeasta pepustaan ja kotipornovideostaan. Sittemmin hänen vanavedessään myös neljä siskoa ovat nousseet viihdelehtien tähdiksi.

Kardashianin perheen nuorimmat sisarukset Kylie ja Kendall Jenner poseerasivat äskettäin OK!-lehdessä, ja nyt malliura on jatkunut toisessa maineikkaassa julkaisussa. Molemmat poseeraavat nyt nimittäin Teen Vogue -lehden sivuilla, ja osa kuvista on nähtävillä myös verkossa. Molemmille nuorille malleille povataan menestyksekästä uraa niin julkkiksena kuin mallinakin.

14-vuotias Kendall aiheutti taannoin kohua poseeraamalla bikinikuvissa, mutta sittemmin hän on pitänyt hieman enemmän vaatteita yllään. Isosisko Kim Kardashian on ylpeä pikkusiskoistaan. Kaunotar kehuu heitä blogissaan, kertoo jännittäneensä pikkusiskoistaan kertovaa artikkelia ja julistaa samalla olevansa uskomattoman ylpeä söpöistä ja suloisista kuvista, jotka OK!-lehti taannoin julkaisi.

– Kylien mallidebyytti! OMG! Olen niin ylpeä! Pikkusiskoni on niin varttunut. Nämä ovat olleet upeat pari viikkoa Kendallin ja Kylien kanssa ja olen todella ylpeä heistä molemmista. He ovat niin hienoja tyttöjä, kovia tekemään töitä ja niin ammattimaisia, Khloe kirjoitti aiemmin blogissaan.