Rosie Huntington-Whiteley ikuistettiin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Potkut saaneen Megan Foxin tilalle Transformers-elokuvan naispääosaan leffasarjan kolmanteen osaan kiinnitetty Rosie Huntington-Whiteley on ottanut leffaroolistaan kaiken irti, ja hänen tähtensä oli viime vuonna rakettimaisessa nousussa Hollywoodissa. Monet odottavat mielenkiinnolla kuinka hyvin Rosie suoriutuu Foxin saappaissa. Kuvaukset ovat jo päättyneet, joten Rosiella on hyvin aikaa lomailulle.

Viime päivinä karkeasti arvioiden puolet Hollywoodin julkkistähdistä on suunnannut St. Bartsin luksussaarelle, ja paparazzikuvien perusteella saarelle ja sen rannoille tuskin muita enää mahtuukaan. Nyt myös Rosie on bongattu paparazzikuviin hänen esitellessään upeaa bikinivartaloaan huvijahdilla. Seuranaan hänellä oli monista räväköistä toimintarooleista tuttu näyttelijä Jason Statham.

23-vuotias englantilainen Rosie Huntington-Whiteley on tullut tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina. Kaunotar on nähty muiden muassa Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvissa. Hänet löydettiin aikoinaan malliksi suoraan koulunpenkiltä ja sittemmin Rosien ovat mainoksiinsa halunneet muiden muassa Ralph Lauren, Tommy Hilfiger ja Max Azria. Rosien ura lähti rakettimaiseen nousuun vuonna 2009 hänen päästyään nakuilemaan arvostettuun Pirelli-kalenteriin lukuisten supermallien kanssa.

Tämä bikinivartalo huumaa uudessa Transformers-elokuvassa – katso kuvat