Mariah Carey sai ökylahjan – rekisteritunnus naurattaa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Mariah Carey nousi keväällä otsikoihin vetäydyttyään yllättäen elokuvaroolistaan. Hänen oli määrä olla mukana Tyler Perryn For Colored Girls Who Have Considered Suicide When the Rainbow is Enuf -nimisessä elokuvassa, mutta kaunottaren raskaus esti työnteon ja jättäytyminen sivuun oli hänelle itsestäänselvyys.

Laskettu aika on ensi keväänä ja Mariah Carey odottaa sitä suurella innolla miehensä Nick Cannonin kanssa. Mies halusi myös palkita kauniin vaimonsa isolla joululahjalla. Kyseessä on Us Magazine –julkaisun mukaan noin 400.000 dollarin arvoinen Rolls Royce Phantom. Mariah Carey julkaisi kuvan uudesta autostaan Twitter-sivustollaan. Nainen naureskeli yrittävänsä vieläkin toipua upean lahjan aiheuttamasta shokista. Myös rekisterikilpi herätti hupia, sillä se on “mommyMC”.

Auto ei kuitenkaan vie huomiota pois neitokaisen kasvavasta vatsasta. Mariah esiintyi joulukuussa TNT Christmas in Washington 2010 –tapahtumassa presidentti Obaman kanssa. Obama ja hänen puolisonsa First Lady Michelle Obama kysyivät Mariahilta takahuoneessa, että odottaako tämä kaksosia ja Mariah myönsi odottavansa. Aviomies Nick Cannon vahvisti radio-ohjelmassaan Mariahin puhuneen totta.

– Emme olleet puhuneet asiasta kenellekään, sillä lääkäri oli neuvonut meitä olemaan hiljaa raskauden alkuvaiheen aikana. Hän pelkäsi, että julkiset paineet aiheuttaisivat keskenmenon, Cannon kertoi kuuntelijoille.