Ashley Tisdalen tekorusketus meni mönkään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosituista High School Musical -teinileffoista tunnetuksi tullut nuori Hollywood-kaunotar Ashley Tisdale on viettänyt viime aikoina hieman hiljaiseloa julkkismaailmasta, mutta nyt hän on viimein aktivoitunut työrintamalla pitkän tauon jälkeen.

Syksyllä hiuksensa tummentanut nuori tähti ikuistettiin äskettäin meikittömänä hänen ollessaan liikkeellä autollaan. Nyt Ashley nähdään päinvastaisissa tunnelmissa, sillä hänen tekorusketuksensa on tainnut mennä hieman yli kaunottaren osallistuessa People’s Choice Awards -julkkisjuhliin.

25-vuotias Ashley Tisdale on yrittänyt viime aikoina ottaa pesäeroa teinielokuviin, jotka tekivät hänestä tähden. Ahkerasti Twitter-blogiaan päivittävä nuori kaunotar julkaisee verkossa faniensa iloksi aktiivisesti myös valokuvia keikkamatkoiltaan. Ashley yrittää parhaillaan saada jalansijaa Hollywoodissa, mutta hän pelkää suosittujen teinileffojen taakan vaikuttavan hänen työmahdollisuuksiinsa. Siitä huolimatta hänen on kerrottu saaneen lupaavia roolitarjouksia.