Rosie Huntington-Whiteley hävisi bikinivartalokisan 6-0

Viihdeuutiset · Stara.fi

Potkut saaneen Megan Foxin tilalle Transformers-elokuvan naispääosaan leffasarjan kolmanteen osaan kiinnitetty Rosie Huntington-Whiteley oli viime vuonna rakettimaisessa nousussa Hollywoodissa. Monet odottavat mielenkiinnolla kuinka hyvin Rosie suoriutuu Foxin saappaissa.

Pari viikkoa sitten Rosie kuvattiin nauttimassa aurinkolomasta St. Bartsin luksussaarella lukuisten muiden supertähtien tavoin. Nyt hän on vaihtanut rantoja ja siirtynyt tutkailemaan Antiguan rantahiekkaa. Seuranaan hänellä on monista räväköistä toimintarooleista tuttu näyttelijä Jason Statham. Kuvien perusteella ohjaaja Michael Bayn päätöstä korvata Megan Rosiella on ryhdytty arvioimaan hieman uudelta kantilta.

23-vuotias englantilainen Rosie Huntington-Whiteley on tullut tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina. Kaunotar on nähty muiden muassa Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvissa. Hänet löydettiin aikoinaan malliksi suoraan koulunpenkiltä ja sittemmin Rosien ovat mainoksiinsa halunneet muiden muassa Ralph Lauren, Tommy Hilfiger ja Max Azria. Rosien ura lähti rakettimaiseen nousuun vuonna 2009 hänen päästyään nakuilemaan arvostettuun Pirelli-kalenteriin lukuisten supermallien kanssa.