Yritysten noloimmat logomokat listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy vähintään satojatuhansia logoja ja liikemerkkejä, joihin yritykset ovat pyrkineet kiteyttämään liiketoimintansa mahdollisimman osuvasti. Aina tässä yrityksessä ei kuitenkaan onnistuta, ja välillä yritykset menevät totaalisesti metsään.

Tuoreessa muistissa on muiden muassa Lontoon vuoden 2012 olympialaisten logosotku. Nyt viihdekuviin keskittynyt verkkojulkaisu on listannut kuviin koko joukon logoja ja liikemerkkejä, joihin on ehkä saatu kiteytettyä liiketoiminta, mutta kuitenkin hieman kaksimielisellä tavalla.

Osa logoista on ollut kovasti esillä julkisuudessa jo aiemminkin, mutta mukana on myös hieman tuoreempia tuotoksia. Verkossa vastaavia listauksia on toki lukuisia muitakin. Kerroimme taannoin myös hieman toisella tavalla onnistuneista logoista, jotka ovat puolestaan saaneet osakseen suitsutusta kekseliäisyydestään.