Hollywoodin seksikkäimmät sinkut bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa ja erityisesti Hollywoodissa on raivonnut viime aikoina suoranainen erobuumi, kun avioliitot toistensa perään ovat kariutuneet uskottomuuden ja muiden syiden takia. Parissa kuukaudessa vireille on tullut reilusti toistakymmentä supertähtien eroa.

Samalla sinkkumiehet voivat ryhtyä hieromaan käsiään, sillä julkkisten erojen myötä Hollywoodin sinkkumarkkinoille on ilmaantunut poikkeuksellisen paljon haluttuja julkkiskaunottaria. Osa heistä on toki löytänyt jo seuraa uusista komistuksista, mutta nyt Radar Online on listannut bikinikuvien kera viihdemaailman näyttävimpiä sinkkunaisia.

Itseoikeutetusti mukana on Frendit-sarjasta tähdeksi noussut Jennifer Aniston, jolla on ollut jo pidempään vaikeuksia löytää rinnalleen mies. Hänen lisäkseen näyttävimmän bikinikaunottaren tittelistä kisaavat muiden muassa Audrina Patridge, Scarlett Johansson, Nicollette Sheridan, Eva Longoria, Drew Barrymore ja Eva Mendes.