Emma Roberts riisui valkokankaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Julia Robertsin teini-ikäinen veljentytär Emma Roberts on ryhtynyt valloittamaan toden teolla Hollywoodia näyttelijänä ja laulajana. Emma on nähty valkokankaalla jo useammassakin elokuvassa ja uusia rooleja tulee kovaa vauhtia.

Parhaillaan Emma Roberts tähdittää viime vuonna ensi-iltansa saanutta Twelve-nimistä jännityselokuvaa, jossa tumma kaunotar nähdään riisumassa paitansa ja poseeraamassa rintaliivisillään kameran edessä. Emma esittää Joel Schumacherin ohjaamassa elokuvassa Molly Nortonin roolihahmoa. Katso video alta.

19-vuotias Emma Roberts on Julia Robertsin veljen, näyttelijä Eric Robertsin tytär. Emma teki ensimmäisen näkyvämmän elokuvaroolinsa Blow-elokuvassa jo yhdeksänvuotiaana. Läpimurtonsa hän teki vuonna 2009 Koirahotelli-elokuvassa. Lapsuudessaan Emma vietti paljon aikaa Julia Robertsin elokuvien kuvauspaikoilla, joten näytteleminen tuli hänelle tutuksi jo varhain. Taannoin Emma vieraili Jay Lenon luotsaamassa The Tonight Show -ohjelmassa, jossa hän sivalsi  Twilight-tähti Robert Pattinsonia. Tästä syystä Twilight-fanit hyökkäsivät Emman Twitter-blogissa kovasanaisesti häntä vastaan ja Emma Roberts joutui lopulta sulkemaan koko mikrobloginsa.