Ruotsalaispoppari oikeudessa teinitytön seksuaalisesta ahdistelusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen dancetähti Basshunter oli taannoin mukana Britannian Big Brother -ohjelman julkkisversiossa ja kaatoi petiin Rolling Stones -tähti Ronnie Woodista hetkeä aiemmin eronneen 21-vuotiaan Ekaterina Ivanovan. Joulukuussa ruotsalaistähti, oikealta nimeltään Jonas Altberg, oli otsikoissa teinitytön syyttettyä häntä seksuaalisesta ahdistelusta.

Syytösten esittäjä on 18-vuotias Ashley Barr, joka väittää vahvasti juopuneen popparin kourineen häntä Kitty’s-klubilla. Nyt asiaa on käsitelty oikeudessa, jossa poppari kiisti kaikki syytteet. Teinityttö sen sijaan kertoi popparin ottaneen häntä hiuksista kiinni ja vetäneen tytön kasvot jalkojensa väliin. Toinen nainen kertoi popparin pakottaneen hänet kumartumaan ja nostaneen hänen hameensa ylös. Oikeudenkäynti jatkuu 18. toukokuuta.

Basshunter tuli aikanaan myös suomalaisille tutuksi Boten Anna -kesähitistään, joka on sittemmin tanssittanut myös maailmalla. Pornokuvissakin poseerannut Basshunter oli taannoin kyseisen kappaleen englanninkielisellä versiolla peräti brittilistan ykkösenä.