Samuli Edelmann on Tappajan näköinen mies

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen näyttelijä Samuli Edelmann tähdittää MTV3-kanavan uutta draamasarjaa Tappajan näköinen mies, joka saapuu televisioruutuihin 6. helmikuuta. Matti Röngän romaaneihin perustuvan kahdeksanosaisen sarjan muita tähtiä ovat Maria Ylipää, Ville Haapasalo, Martti Suosalo ja Vieno Saaristo.

Edelmannin roolihahmo Viktor Kärppä on paluumuuttaja Sortavalasta. Kärppä hoitaa entisten maanmiestensä bisneksiä alkuun, järjestää luvat, toimii tulkkina sekä kielen että tapojen ja lakien alueilla. Viktor Kärppä ei varasta, ei sotkeennu huumeisiin ja pahoinpiteleekin vain lievästi. Eikä Viktor tapa, vaikka onkin tappajan näköinen mies.

– Tappajan näköisen miehen maailma on täynnä herkullisia hahmoja, joiden kohtalot menevät limittäin Viktor Kärpän kanssa luoden mielenkiintoisia tilanteita. Kärpän maailmassa ei ole aina selvää kuka on hyvä ja kuka paha, mutta sankari on aina Viktor Kärppä. Tämän vuoksi Matti Röngän luoma tunnelmallinen maailma puhutteli minua, sarjan ohjaaja Lauri Nurkse kertoo.