Sunrise Avenue julkaisee odotetun albuminsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen viime vuosien suosituimpiin vientiyhtyeisiin lukeutuva Sunrise Avenue julkaisee kolmannen studiolevyn maaliskuussa. Uutta Out Of Style albumia on tehty viimeisen vuoden aikana Suomen lisäksi Tokiossa, Los Angelsissa, Pariisissa ja Tukholmassa.

Levylle oman mausteensa lisää tuottaja Jukka Immonen, jonka kädenjälkeä kuullaan heti ensimmäisessä singlessä Hollywood Hills. Immosen lisäksi albumin tuotannossa on mukana myös yhtyeen kahden edellisen levyn tuottaja Jukka Backlund.

Uuden albumin kappaleiden säveltämisen ja äänityksien lisäksi viime vuosi oli bändille muutenkin kiireistä aikaa, akustinen livealbumi julkaistiin keväällä ja yhtye teki kaksi loppuunmyytyä kiertuetta Keski-Euroopassa, jotka päättyivät joulukuussa Espoon Sellosalin konserttiin, joka sekin myytiin loppuun heti lippujen mentyä myyntiin.

14. tammikuuta 2011 ensisoittonsa Suomen ja Keski-Euroopan radioissa saava ensimmäinen singlelohkaisu Hollywood Hills on suoraviivainen rock-biisi, jonka sävellyksestä ja sanoituksesta vastaa laulaja Samu Haber.