Näin köyhästi asuu Facebook-miljardööri Mark Zuckerberg! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kenellekään ei enää liene yllätys se, että Facebook on maailman suosituin yhteisöpalvelu. Yli puolen miljardin käyttäjäkunta on kuitenkin nyt nostanut palvelun myös koko internetin suosituimmaksi palveluksi. Taakse on siis jäänyt jo vuosien ajan verkkoa yksinvaltiaana hallinnut Google.

Amerikkalaisen Manolith-julkaisun mukaan Mark Zuckerbergin perustama verkkopalvelu keräsi viime vuoden tammikuun ja marraskuun välillä huimat 8,3 prosenttia kaikesta Yhdysvaltojen verkkoliikenteestä. Nuoren miljardöörin voisi luulla asuvan linnassa, mutta se ei pidä paikkaansa.

Mark Zuckerberg asuu nimittäin normaalissa omakotitalossa, joka sijaitsee Palo Altossa Kaliforniassa. Talossa on vaivaiset viisi makuuhuonetta ja tilaa noin 350 neliötä. Facebookin toimitalo sijaitsee aivan talon lähellä. Koti on siis aivan toista kaliiberia kuin useimmilla viihdemaailman supertähdillä, vaikka varaa olisi esimerkiksi omaan kerrostaloon keskeltä Hollywoodia.

Tosielämässä on viime päivinä liikkunut huhuja Facebookin tulevasta alamäestä, sillä sijoitusyhtiö Goldman Sachs osti äskettäin suuren määrän Facebookin osakkeita. Niiden perusteella koko verkkopalvelun hinnaksi on nyt määritelty huimat 50 miljardia dollaria, vaikka yhtiö ei ole vielä edes julkistanut taloustietojaan. The New York Times -lehden mukaan Goldman Sachs sijoitti nettiyhtiöön 450 miljoonaa dollaria.