Angelina Jolie seksikkäämpi kuin aikoihin

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Elokuvatähti Angelina Jolie on tullut maailmalle tutuksi lapsia rakastavana kaunottarena, sillä hänellä on avomiehensä Brad Pittin kanssa kuusi lasta. Lastenhoito ei onneksi kuitenkaan rajoita Jolien työntekoa. Tästä hyvänä esimerkkinä on tuore The Tourist –elokuva, joka nähdään Suomen ensi-illassa 21. tammikuuta.

Sunnuntaina juhlitussa Golden Globe –palkintogaalassa nähtiin hieman erilainen Angelina Jolie. Nainen on totuttu näkemään julkisuudessa mustissa vaatteissa, mutta nyt hän poikkesi tavoistaan. Vihreään, kimaltelevaan ja kauniisti laskeutuvaan mekkoon pukeutunut Angelina Jolie oli X17 Online –julkaisun mukaan yksi tilaisuuden seksikkäimmistä naisista. Puoliso Brad Pitt edusti Angelinan rinnalla tyylikkäästi aurinkolaseissa ja rennosti. Pariskunnan asuvalinnat olivat onnistuneita, ja varsinkin Jolien vihreä mekko oli kuin piste i:n päälle.

The Tourist ei ole Angelina Jolien ainoa aikaansaannos viime vuoden aikana. Syksyllä Suomen ensi-illassa ollut toimintaelokuva Salt oli monien kriitikkojen mielestä upeaa katseltavaa. Jolie itse loisti elokuvassa CIA-agenttina, jota syytettiin venäläiseksi vakoojaksi. Contact Music -julkaisu kertoi taannoin kyseiselle elokuvalle olevan tulossa myös jatkoa. Salt 2 on tarkoitus kuvata seuraavan kahden vuoden aikana. Elokuvan tuottaja Lorenzo di Bonaventura on vahvistanut Jolien olevan mukana kakkososassa.

– Ensimmäinen Salt-elokuva myi itsensä läpi nopeasti. Sony-yhtiön johtoporras luki käsikirjoituksen ja he rakastivat tarinaa. He ostivat sen ja roolitus alkoi. Ensisijaisesti he halusivat päärooliin Tom Cruisen, joka lähti mukaan. Jostain syystä Tom Cruise kuitenkin peruutti päätöksensä, ja silloin Sony otti yhteyttä Angelina Jolieen. Onnistuneen ykkösosan jälkeen onkin helppo tehdä kakkososa. Näemme Jolien tietenkin myös toisessa osassa, Lorenzo di Bonaventura kertoi Contact Music -julkaisulle.