Halle Berryn lapsen huoltajuus oikeuteen

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Halle Berry ja hänen uudeksi miesystäväkseen epäilty ranskalainen näyttelijä Olivier Martinez on ikuistettu useita kertoja yhdessä romanttisissa merkeissä, mutta Halle kuvattiin taannoin myös aivan toisen miehen käsipuolessa New Yorkissa.

Halle Berrylla on ollut monia vakavia suhteita, ja yksi niistä oli viiden vuoden suhde espanjalaisen mallin Gabriel Aubryn kanssa. Berry ja Aubry tapasivat toisensa vuonna 2005, mutta he erosivat huhtikuussa 2010. Eron teki vaikeammaksi se, että Berry synnytti tyttölapsen vuonna 2008. Aubry kiintyi tyttöön ja nyt hän haluaa tuoda julki isyytensä. X17 Online –julkaisun saamien tietojen mukaan Aubry jätti 30. joulukuuta Los Angelesin tuomioistuimeen pyynnön, jossa hän pyysi tuomioistuimen virallista vahvistusta isyydelle.

32-vuotias mallimies pyysi samalla tuomioistuimelta vahvistusta yhteiselle huoltajuudelle. Hän haluaa varmistua siitä, että hän saa olla tulevaisuudessakin osa tyttärensä Nahlan elämää. Nahlan sukunimi onkin nyt virallisesti Aubry, joten asia on näillä näkymin turvattu. Lapsi saa varttua turvatussa ympäristössä, sillä hän on vanhempiensa silmäterä.

Nahlan äidin Halle Berryn elämä ei ole kuitenkaan aina ollut yhtä upeaa kuin nyt, sillä lapsuus oli tähdelle raskasta aikaa. Näyttelijä kertoi taannoin väkivaltaisesta isästään CNN-kanavalle ja muistot olivat surullisia.

– Isä löi äitiä. Hän pahoinpiteli äitiä toistuvasti ja uskon sen aiheuttaneen alhaisen itsetuntoni ja luottamukseni. Tunsin itseni arvottomaksi. Nykyään olen arvostettu näyttelijä, mutta tämän kaiken takana olen edelleen pieni Halle. Olen yrittänyt koko aikuisikäni parantua haavoista, joita näkemäni kotiväkivalta aiheutti minussa, Halle Berry kertoi CNN-kanavalle.