Jennifer Aniston tyrmistytti: ”Frendit-Rachelin hiustyyli oli kamala!”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-kaunotar Jennifer Aniston nähtiin viime vuonna Suomessakin valkokankailla Vaihtamalla paranee -elokuvassa. Elokuva floppasi, eikä onnistunut pääsemään lähellekään odotettuja katsojalukuja. Myös Jenniferin vierailu Puumanainen-sarjassa floppasi, joten tilanne ei näytä uran suhteen hyvältä.

Jennifer Aniston kohosi aikoinaan julkisuuteen suositun Frendit-televisiosarjan avulla. Rachel Greenin roolia esittänyt Aniston heilasti sarjassa David Schwimmerin esittämän roolihahmon, Dr. Ross Gellerin, kanssa. Aniston oli tuolloin yksi suurimmista sarjan suosikeista vaatteidensa ja hiustyylinsä ansiosta. Rachelin hiusleikkaus oli kysytyimpiä tyylejä kampaamoissa ympäri maailmaa, mutta nyt Jennifer Aniston kertoo oman mielipiteensä hiustyylistä Allure-lehdelle.

– Se Rachelin hiustyyli oli kamala ja minä vihasin sitä! Se nousi hitiksi, mitä minun on vaikea käsittää. Se hiusleikkaus oli pahin ikinä, mitä minulla on ollut. Surullista sanoa niin, koska sen tyylin luoja, Chris McMillian, on ystäväni. Rakastan häntä, mutta hän on syypää kaikkeen. En päässyt siitä Rachel-lookista eroon vuosikausiin, Jennifer Aniston sanoi Allure-lehdelle.

Upeavartaloinen näyttelijäkaunotar aikoo ihastuttaa seuraavaksi vähentämällä vaatteitaan Just Go with It -elokuvassa, jossa hänet nähdään yhdessä Adam Sandlerin kanssa. Kyseinen elokuva on Yhdysvaltain ensi-illassa 11. helmikuuta 2011, mutta Suomen aikataulua ei vielä tiedetä.

Toivottavasti Just Go with It -elokuva toisi neitokaisen takaisin suosionsa huipulle, sillä Frendit-sarja on kuollut ja kuopattu vuosia sitten. Jennifer Anistonilta ei ole viime vuosina juuri hittirooleja nähty ja esimerkiksi taannoinen The Bounty Hunter ei nostanut neitoa takaisin halutuimpien näyttelijöiden joukkoon.