Hans Välimäki haukkui Master Chef -kokkiohjelman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen huippukokki ja uuden Top Chef Suomi -realityohjelman tuomari Hans Välimäki kävi tänään Metro FM -radioaseman aamuohjelmassa Kimmo Sainion ja Juha Perälän vieraana. Samalla kuultiin myös kitkerää kommenttia kilpailevasta kokkiohjelmasta.

Kysyttäessä miten Välimäki kuvailisi ammattilaiskokeille tarkoitetun Top Chef ja amatööreille tarkoitetun Master Chef -ohjelmien eroja ilmeni miehen yllättävän karkea mielipide kilpailevasta ohjelmasta.

Top Chef -ohjelmahan on ammattilaisille suunnattu ja ammattilaisten tekemä, siinä kai ne suurimmat erot on, Välimäki totesi.

Hans kertoi haastattelussa myös tapauksesta, jolloin hikeä on käytetty annoksen mausteena sekä oman kärkkään mielipiteensä suomalaisista perinneruuista. Top Chef Suomi alkaa Subilla keskiviikkona 26. tammikuuta. Master Chefin ensimmäinen jakso nähtiin Nelosella tiistaina 18. tammikuuta.