Jennifer Aniston ilman rintaliivejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jennifer Aniston nähtiin viime vuonna Suomessakin valkokankailla Vaihtamalla paranee -elokuvassa. Elokuva floppasi, eikä onnistunut pääsemään lähellekään odotettuja katsojalukuja. Sama kohtalo oli myös Jenniferin vierailulla Puumanainen-sarjassa, joten tilanne ei näytä uran suhteen hyvältä.

Jennifer Aniston poseeraa Allure-lehden kannessa ja sisäsivuilla seksikkäissä kuvissa muiden muassa ilman rintaliivejä pelkkään pyjamaan pukeutuneena. Kuvat ovat aiheuttaneet hämmennystä lähinnä siksi, että pyjamakuvassa Anistonia ei ole tunnistaa. Myös hänen hiustyylinsä on kokenut täydellisen muutoksen.

Jennifer Aniston kohosi aikoinaan julkisuuteen huippusuositun Frendit-televisiosarjan avulla. Hän oli yksi sarjan suosikeista erityisesti näyttävän hiustyylinsä ansiosta. Hiustyylistä tuli valtava hitti ympäri maailmaa, mutta Aniston järkyttää nyt monia kertomalla inhonneensa kampausta.

– Se Rachelin hiustyyli oli kamala ja minä vihasin sitä! Se nousi hitiksi, mitä minun on vaikea käsittää. Se hiusleikkaus oli pahin ikinä, mitä minulla on ollut. En päässyt siitä Rachel-lookista eroon vuosikausiin, Jennifer Aniston kertoi Allure-lehdelle.