Remi Gaillard kaivoi verta nenästään

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset Duudsonit ja heidän amerikkalainen vastineensa Jackass tekevät toinen toistaan hurjempia tempauksia, mutta niissä vain he itse asettavat itsensä vaaraan. Heidän ranskalainen vastineensa on Remi Gaillard, jonka nerokkaat pilat kohdistuvat kuitenkin aivan muihin ihmisiin.

YouTubessa on vuosien varrella nähty pariinkin otteeseen Gaillardin pilojen parhaita paloja, joten videot voivat olla joillekin jo tuttuja. Nyt verkossa on kuitenkin julkaistu hulvaton kymmenen urheiluun olennaisesti liittyvän tempauksen kooste, jossa sivulliset saavat kokea odottamattomia asioita.

Miltä vaikuttaisi esimerkiksi ruuhkabussissa voimisteluvaatteissa telinevoimisteleva mies tai bussikatoksen ”pleksiin” täydellä vauhdilla jääkiekkovarusteissa törmäävä pelaaja? Katso video tästä tai artikkelin yltä niin näet. Video on saanut kymmenessä päivässä jo yli miljoona katselukertaa.