Hittipeli Angry Birds laajenee televisiosarjaksi

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen pelisensaatio Angry Birds on niittänyt menestystä ympäri maailmaa ja ollut kirkkaasti kuluneen talven suosituin peli maailmassa. Sitä on ladattu eri mobiilialustoille jo huimat yli 50 miljoonaa kappaletta, ja menestys jatkuu edelleen.

Tähän mennessä Angry Birds on saanut jo muiden muassa oman pehmolelusarjansa ja lautapelinsä, mutta jatkossa hauskat hahmot voidaan nähdä myös hieman kännykkää suuremmilla ruuduilla. Mashable-julkaisu nimittäin kertoo, että pelin tehnyt suomalaisyhtiö Rovio olisi parhaillaan kaavailemassa pelistä animaatiosarjaa televisioon.

Yhtiöstä kerrottiin brittiläiselle C21media.com -julkaisulle, että hittipelin muokkaaminen animaatiosarjaksi on tällä hetkellä yksi yhtiön päätavoitteista. Kännyköiden lisäksi Angry Birds pyörii nykyisin jo PC-versiona ja myöhemmin perässä tulevat versiot myös eri pelikonsoleille.