MTV3: Suomalaislaulaja kutsuttiin Conan-ohjelmaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu televisioisäntä Conan O’Brien on pahoillaan siitä, että hänen uutta ohjelmaansa ei esitetä lainkaan Suomessa. Edellisellä ohjelmallaan suuren suosion myös Suomessa saanut supertähti siirtyi viime vuonna toiselle kanavalle, jossa hän aloitti marraskuussa uuden Conan-ohjelman.

Suomessa järjestettiin taannoin peräti mielenosoitus sen puolesta, että uusi Conan-ohjelma saataisiin näkyviin myös täkäläisiin televisioruutuihin. Ainakaan vielä mielenosoitus ja kansanliike eivät ole näyttäneet saavan aikaan toivottua tulosta, mutta rapakon takana Conan O’Brien on huomioinut suomalaisten puuhat näkyvästi ohjelmassaan.

Nyt mielenosoituksen masinoinut suomalainen laulaja Alexandra Alexis on saanut Conanilta kutsun saapua vierailemaan ohjelman yleisössä, MTV3 uutisoi. Keskusteluohjelmien isännillä on tapana nostaa ohjelmassaan esiin myös yleisössä istuvia henkilöitä, joten on todennäköistä, että Conan palaa myös mielenosoitukseen. ja esittelee samalla Alexisin ohjelmassaan.