Jenna esitteli bikinipeppunsa – varasti show’n rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ei liene kenellekään epäselvää, etteikö Hollywoodissa raha korvaisi ihmissuhteessa kaikkea muuta. Tästä on historia esimerkkejä täynnä Anna Nicole Smithistä Naomi Campbelliin. Yksi heistä on Playboy-malli Jenna Bentley, joka sai viime vuoden aikana jalansijaa myös viihdelehdissä.

Povipommi nousi kesällä otsikoihin ilakoituaan rannalla ja rantavedessä kihlattunsa, monimiljonääri Ben Brownin kanssa. Sittemmin heidät bongattiin suutelemassa romanttisesti. Sittemmin hänen bikininsä pettivät paljastaen liikaa intiimejä yksityiskohtia. Tällä kertaa Havaijilla lomaillut Jenna on kuitenkin saanut pidettyä bikinit yllään.

23-vuotias Jenna Bentley on tullut tunnetuksi Playboy-mallina, mutta ei vielä noussut povipommien tai glamour-mallien raskaaseen sarjaan. Tulevaisuus näyttää jääkö hänkin unholaan, vai tuleeko Jennasta viihdelehtien tiiviisti seuraama kaunotar. Muodokkaan kaunottaren tuore kihlattu on rahoitusmarkkinoilla rikastunut liikemies.