Jennifer Anistonin ura syöksyssä – ehdolla vuoden surkeimmasta naispääosasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jennifer Aniston nähtiin viime vuonna Suomessakin valkokankailla Vaihtamalla paranee -elokuvassa. Elokuva floppasi, eikä onnistunut pääsemään lähellekään odotettuja katsojalukuja. Sama kohtalo oli myös Jenniferin vierailulla Puumanainen-sarjassa, joten tilanne ei näytä uran suhteen hyvältä.

Nyt Jennifer Aniston on saanut lisää lunta tupaan, sillä hänet on nimitetty ehdokkaaksi anti-Oscareiden, eli Razzie-palkinnon saajaksi. Aniston on ehdolla Vuoden surkeimman naispääosan palkinnon saajaksi roolistaan elokuvassa The Bounty Hunter. Hänen vastanäyttelijänsä Gerard Butler on vastaavasti ehdolla Vuoden surkeimman miespääosan palkinnon saajaksi samaisesta elokuvasta, joka sai yhteensä neljä kyseenalaista ehdokkuutta.

Jennifer Aniston kohosi aikoinaan julkisuuteen huippusuositun Frendit-televisiosarjan avulla. Hän oli yksi sarjan suosikeista erityisesti näyttävän hiustyylinsä ansiosta. Hiustyylistä tuli valtava hitti ympäri maailmaa, mutta Aniston järkytti äskettäin monet kertomalla inhonneensa kampausta.