Marisa Millerin vartalo jättää alusvaatteet vaille huomiota

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Marisa Miller äänestettiin viime vuonna Askmen.com -julkaisun lukijoiden toimesta maailman toiseksi seksikkäimmäksi naiseksi. Sittemmin hän sai kilpailevan lehden äänestyksessä ykköspaikan, kun FHM-lehden lukijat äänestivät hänet maailman seksikkäimmäksi.

Nyt huippumalli nähdään esittelemässä naisten tuoretta alusvaatemallistoa, joka näyttää hänen yllään kieltämättä hyvältä. Toisaalta Marisan ulkoinen olemus on niin näyttävä, että se on vaarassa jättää esiteltävät alusvaatteet vaille huomiota.

Harley Davidson -moottoripyörämerkin näyttävissä mainoskuvissa taannoin poseerannut kaunota riisui äskettäin kaiken ollessaan mukana Marc Jacobsin hyväntekeväisyyskampanjasta, jonka tarkoituksensa on lisätä tietoa ihosyövästä. Kuva Milleristä päätyy myös t-paitoihin, joita on myynnissä Marc Jacobsin putiikeissa. Myyntituotto lahjoitetaan hyväntekeväisyytenä NYU:n syöpäinstituutille. Kyseisessä Protect The Skin You’re In -kampanjassa on aikaisemmin nähty muiden muassa jalkapallovaimo Victoria Beckham ja huippumallit Heidi Klum ja Naomi Campbell.