Kourtney Kardashian: ”Rintani oli räjähtää lentokoneessa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kourtney Kardashian on siskoihinsa verrattuna suorastaan vältellyt julkisuutta, sillä Kim Kardashian on ollut yleensä se, joka on esitellyt uhkeaa vartaloaan julkisuudessa. Bikinikuntoon laihtunut Kourtney on kuitenkin tehnyt viime kuukausina kovaa nousua julkkisten kärkikaartiin.

Nyt Kourtney on kertonut elämästään Twitter-blogissaan ehkä turhankin yksityiskohtaisesti. Hän nimittäin paljasti rintojensa olleen räjähtämispisteessa lentokoneessa.

– Mikä lento. Kim Kardashian nukkui äänekkäästi vieressäni samalla kun rintani olivat räjähtää rintamaidon takia. Menin vessaan ja puristin niitä, Kourtney kertoi blogissaan.

Kourtney Kardashianilla on ollut viime aikoina mielenterveysongelmia. Kim-siskon mukaan Kourtney on neuroottinen monien asioiden suhteen. Kourtney ei siivoa kotiaan, joten tavaroita on vaikea löytää hetkessä. Kim haukkuu myös siskonsa ruokamakua. Kim kertoo Kourtneyn syövän kaikkea outoa, mitä muut eivät halua syödä. Kourtney ei kiellä näitä asioita ja toteaa Kimin olevan oikeassa.

– Minulla on mielenterveysongelmia. Minulla on pakkomielteitä ja ärsyttäviä tapoja. En pääse näistä eroon. Kim kertoi kaiken rehellisesti, ja hän jätti myös jotain kertomatta. Minä en pysty olemaan lainkaan erossa lapsestani Masonista. Tämä kaikki on rankkaa läheisilleni, ja miesystäväni Scott joutuu elämään tällaisen sekopään kanssa, Kourtney Kardashian sanoi E! Online –julkaisulle.