Kim Kardashianin asut eivät kovin paljon peittäneet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muodoistaan ja alastonkuvistaan aikoinaan tunnetuksi tullut Kim Kardashian oli joulukuussa tehdyn laskelman mukaan maailman parhaiten ansaitseva realitytähti. Kim tienasi viime vuonna kuusi miljoonaa dollaria.

Kim on siis saavuttanut merkittävän jalansijan julkkismarkkinoilla, ja hän on vakiovieras Hollywoodin julkkisjuhlissa. Nyt Kimin neljäkymmentä paljastavinta asukokonaisuutta on koottu kuvagalleriaan, jossa voidaan samalla tarkastella myös kaunottaren tyylin muuttumista.

Viime aikoina Kim Kardashian on ollut otsikoissa uuden miesystävänsä, New Yorkissa asuvan koripallopelaaja Kris Humphriesin merkeissä. Kim aikoo muuttaa suhteen vuoksi New Yorkiin. Pariskunta aikoo muuttaa yhteen heti kun se on mahdollista. Kim Kardashian on jo aloittanut sopivan asunnon etsimisen.