Johanna Tukiaisen yllättävä nimenmuutos hämmentää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen kohujulkkis Johanna Tukiainen on ollut parin päivän ajan tiiviisti otsikoissa helmikuuksi suunniteltujen häidensä merkeissä. Hänen ja Arton on määrä avioitua ensi kuussa Saariselällä, mutta monet uskovat hääsuunnitelmien vielä kariutuvan. Tukiainen ei itsekään tunnu olevan varma asiasta.

Nyt Hymy-lehti uutisoi, että Johanna Tukiainen on vaihtamassa artistinimensä. Hänen kerrotaan ilmoittaneen lehden toimitukselle, että jatkossa hänet tunnetaan Tuksu-lempinimen sijaan Yolanda-nimellä. Syyksi neitokainen kertoi sen, että Tuksu ei ole kovin kansainvälinen ja että se on hänen mielestään halventava.

Aiemmin tällä viikolla Tukiainen nähtiin miehensä kanssa vieraana Maria-ohjelmassa, jossa pari kommentoi myös suhdettaan. Erityisesti Johannan vastaus parisuhteen väkivaltaa koskevaan kysymykseen aiheutti ihmetystä. Hän ei nimittäin kiistänyt väitteitä väkivallasta.

– En kommentoi tähän mitään, Johanna tyytyi vastaamaan hetken hiljaisuuden jälkeen.

Johanna Tukiainen suostui kuitenkin kuvailemaan hieman erikoisella tavalla samaa asiaa toiselta kantilta. Hän myönsi suhteensa olevan viha-rakkaus -suhde.

– Viha ja rakkaus ovat hirveän lähellä toisiaan. Ne ovat kolikon vastapuolia. Rakkauden vastakohta ei ole viha, vaan välinpitämättömyys. En kuitenkaan puolustele väkivaltaa. Henkinen väkivalta on pahinta, Tukiainen kertoi.