Johanna Tukiaisen mies muutti Facebookin parisuhdestatuksensa sinkuksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohujulkkis Johanna Tukiainen aikoo astella alttarille ensi kuussa Saariselällä yhdessä miehensä Arto Länsmanin kanssa. Häät ovat olleet kuitenkin jo useamman kerran vaakalaudalla. Tällä viikolla pari nähtiin Nelosen Maria-ohjelman vieraina.

Monille ohjelman katsojille syntyi haastattelun perusteella vaikutelma, että Johanna Tukiainen ei ollut kovin vakavasti mukana häähumussa. Kohujulkkis itsekin totesi, että kyseessä ovat vain hänen ensimmäiset häänsä, ja että lisää voi vielä tulla.

Ohjelman jälkeen häät ovatkin nyt mahdollisesti jälleen vaakalaudalla. MTV3 nimittäin kertoi, että mies on vaihtanut Facebookin parisuhteensa sinkuksi. Lisäksi hän on parhaillaan kateissa. Ohjelman jälkeen Tukiainen suuntasi viettämään iltaa miespuolisten ystäviensä kanssa.

– Aina on olemassa sekin mahdollisuus, että häät peruuntuvat, Johanna Tukiainen kertoi MTV3:n viihdeuutisille.