BB-Saulia kuolataan Yhdysvalloissa – pokasi Adam Lambertin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Big Brother -julkkis BB-Sauli on ollut viime aikoina otsikoissa sekä Suomessa että Yhdysvalloissa, koska hän on viihtynyt varsin hyvin poptähtenä maailmanlaajuista suosiota nauttivan Adam Lambertin kanssa. Nyt Saulia hehkutetaan Yhdysvalloissa saakka.

Maailman tunnetuin ja seuratuin bloggari Perez Hilton on nimittäin bongannut Saulin ja Adamin yhteiskuvat Iltalehden sivuilta. Niissä poikapari nähdään hurvittelemassa Disneylandissa. Hilton kertoi kuvista omassa blogissaan ja totesi, että ”Adamin uusi poikaystävä on kuuma”. BB-Sauli on saanut positiivisen vastaanoton myös Adam Lambertin faneilta, sillä Perezin tapaan myös he ovat kehuneet suomalaista.

Adam Lambert nousi kuuluisuuteen sijoituttuaan toiseksi suositussa American Idol -kilpailussa vuonna 2009. 28-vuotias laulaja julkaisi debyyttialbuminsa pian ohjelman jälkeen loppuvuodesta 2009. Albumi nousi Billboard 200 -listan sijalle 3. Yli 25 viikkoa Suomen albumilistoilla viihtynyt Lambert on tullut tunnetuksi erityisesti hittisingleistään Whataya Want From Me, If I Had You ja debyyttialbumin nimikkokappaleesta For Your Entertainment.