Jennifer Aniston paljasti yllättävän harrastuksensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jennifer Anistonin elokuvaura on viime vuosina ollut lähinnä laskusuunnassa. Komedioihin jämähtäneen näyttelijättären tähdittämät elokuvat eivät ole saaneet kriitikoilta ylistystä.

Aniston on jopa ehdolla Vuoden surkeimman naispääosan palkinnon eli Razzie-pystin saajaksi The Bounty Hunter -elokuvan roolistaan. Nyt Aniston on paljastanut hieman yllättävän harrastuksensa. Tähti nimittäin kertoo hurahtaneensa täysin neulomiseen.

– Olen neulonut viime aikoina paljon. Maskeeraajani antoi minulle lahjaksi korin, jossa oli neulontapuikkoja ja lankoja. Sanoin hänelle: ”No niin, pystyn tähän kyllä. Teinhän tätä koulussa.” Ja nyt minä rakastan sitä. Olen neulonut muutaman hatun ja muutaman huivin. Nyt olen aloittamassa ensimmäistä ponchoani, Aniston hehkuttaa uutta harrastustaan Access Hollywood -julkaisun mukaan.

Sinkkuna elävä Aniston on julkisuudessa useasti kertonut lapsihaaveistaan. 41-vuotias tähti on lehtitietojen mukaan jo aloittanut adoptioprosessin aikeinaan adoptoida yksin. Aniston on panostanut myös hyväntekeväisyyteen lahjoittamalla rahaa meksikolaiselle orpokodille. Tähden huhutaankin suunnittelevan adoptiota kyseisestä Casa Hogar Sion -orpokodista.