BB-Sauli Koskinen teki historiaa paparazzikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Big Brother -julkkis Sauli Koskinen, eli BB-Sauli, on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa sekä Suomessa että Yhdysvalloissa, koska hän on viihtynyt varsin hyvin poptähtenä maailmanlaajuista suosiota nauttivan Adam Lambertin kanssa.

Nyt Adam Lambert on juhlinut 29-vuotiaspäiväänsä, ja Sauli oli mukana juhlimassa. Viikonloppuna Adam ja Sauli kuvattiin yhdessä Los Angelesissa, ja kuvat päätyivät nopeasti myös viihdelehtien sivuille. Kuvateksteissä Saulia kutsutaan vielä Adamin ystäväksi. Hän on ensimmäinen suomalainen julkkistähti, jota paparazzit ovat seuranneet Yhdysvalloissa.

Viime viikolla maailman tunnetuin ja seuratuin bloggari Perez Hilton hehkutti Saulia ”kuumaksi”. Suomalainen on saanut positiivisen vastaanoton myös Adam Lambertin faneilta, sillä Perezin tapaan myös he ovat kehuneet suomalaista.

Adam Lambert nousi kuuluisuuteen sijoituttuaan toiseksi suositussa American Idol -kilpailussa vuonna 2009. 28-vuotias laulaja julkaisi debyyttialbuminsa pian ohjelman jälkeen loppuvuodesta 2009. Albumi nousi Billboard 200 -listan sijalle 3. Yli 25 viikkoa Suomen albumilistoilla viihtynyt Lambert on tullut tunnetuksi erityisesti hittisingleistään Whataya Want From Me, If I Had You ja debyyttialbumin nimikkokappaleesta For Your Entertainment.