Supertähtileffa The Expendables saa jatkoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rambo ja Rocky -menestyselokuvien päätähti Sylvester Stallone näytteli viime vuonna elokuvassa The Expendables. Kyseinen toimintaelokuva sisälsi monia huipputähtiä Hollywoodista, ja nyt sille halutaan jatkoa.

Kakkososan suunnittelun takana on tietenkin itse Sylvester Stallone. Näyttelijä kertoi CNN-kanavalle tiimin työskentelevän jo kakkososan puolesta täysillä. Haasteena on löytää tasapainoinen tarina, joka ei ole epäselvä tai monimutkainen kokonaisuus valkokankaalla.

Ensimmäisessä osassa näyttelivät muiden muassa Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren ja Bruce Willis. Vielä ei tiedetä, ovatko kyseiset tähdet mukana myös kakkososassa. Stallone pohtii parhaillaan elokuvan eri osa-alueita tarkasti läpi.

– Kuvausalue ja stunttien tekeminen täytyy toimia keskenään. Tärkeintä on löytää elokuvan teema, eli sen sydän. Sillä saadaan katsojia elokuvalle. Tarinan täytyy temmata mukaansa ja kantaa loppuun asti, jotta kasassa on toimiva paketti. Kaikella täytyy olla tarkoituksensa, mutta sen löytäminen on myös hankalaa. Teemme jatkon kasaan, sen lupaan elokuvan faneille, Sylvester Stallone sanoi CNN-kanavalle.

64-vuotias Sylvester Stallone näytteli vuonna 1970 eroottisessa elokuvassa The Party at Kitty and Stud’s. Stallone teki elokuvan taloustilanteensa vuoksi, sillä mies oli tuolloin vielä tuntematon tähti elokuvamaailmassa. Eroottinen filmi julkaistiin ennen Stallonen läpimurtoa ja Rocky-elokuvan menestyksen jälkeen se leikattiin ja julkaistiin uudelleen nimellä Italian Stallion.