Keanu Reeves suunnittelee Matrix-hittileffoille jatkoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monista menestyselokuvista tuttu näyttelijä Keanu Reeves muistetaan muiden muassa Matrix-elokuvien päätähtenä. Tähän mennessä Matrix-elokuvia on julkaistu kolme, mutta tuoreimpien tietojen mukaan tulossa on lisää.

Keanu on nimittäin parhaillaan suunnittelemassa peräti kahden uuden Matrix-elokuvan tekemistä, ja People-lehden mukaan suunnitelmat ovat jo täydessä käynnissä. Kuvakäsikirjoitusten huhutaan nimittäin olevan jo valmiina. Molemmat elokuvat tulevat olemaan 3D-elokuvia. Reeves on keskustellut Avatar-ohjaaja James Cameronin kanssa tulevista tuotannoistaan.

45-vuotias Keanu Reeves ja 34-vuotias Charlize Theron nähtiin taannoin romanttisella illallisella Beverly Hillsissä sijaitsevassa ravintolassa. Silminnäkijöiden mukaan pitkään ruokailleen ja punaviinejä maistelleen parin välillä oli selvää kemiaa ja lopulta he saivat todistaa myös kollegojen suudelmaa.