Tästä syystä miehet valitsevat tummahiuksisen puolison

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjoismaalaiset vaaleat kaunottaret ovat miesten mieleen erityisesti maissa, joissa vaaleahiuksisia naisia harvemmin nähdään. Muualla maailmassa miehet suosivat kuitenkin usein tummahiuksisia naisia, ainakin AskMen-julkaisun mukaan. Nyt lehti on selvittänyt syitä siihen.

Julkaisu pyysi 1.500 miestä kertomaan syitä siihen miksi monet miehet suosivat tummia naisia. Listauksen merkittävimmäksi syyksi kerrotaan se, että tummahiuksisia naisia pidetään useammin ”vaimomateriaalina”. Tätä mieltä oli 61 prosenttia vastanneista. Toiseksi syyksi selvisi se, että miehet tuntevat itsensä menestyksekkäämmiksi tumma nainen kainalossaan. Kolmantena syynä oli yleinen oletus tummien naisten fiksuudesta verrattuna muihin.

Viiden yleisimmän syyn joukossa olivat myös tummien naisten oletettu suurempi tilipussi ja normaalia suurempi kyvykkyys. Lisäksi tummien naisten oletetaan olevan vähemmän temperamenttisia, heidät otetaan vakavammin työssä ja vapaa-ajalla, he tulevat muita useammin toimeen omillaan, he ovat sanavalmiimpia ja kypsempiä sekä miesten mielestä myös puoleensavetävämpiä.