Vuoden näyttäviin lehden kansikuva on tässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman arvostetuimpiin elokuva-alan aikakauslehtiin lukeutuva Vanity Fair julkaisee vuosittain odotetun The Hollywood Issue -erikoisnumeronsa. Nyt alkaneen vuoden kansikuva on julkistettu, ja lopputulos on historiallisen näyttävä. Ainakin supertähtien määrässä mitattuna.

Viime vuonna Vanity Fair suututti monet, kun samaisen erikoisnumeron kannessa nähtiin ainoastaan valkoihoisia julkkiskaunottaria. Lehteä syytettiin tuolloin julkisesti rasismista, joten tänä vuonna mukaan on otettu myös mustaihoisia tähtiä.

Nyt mukana on niin ikään sekä naisia että miehiä. Kantta tähdittävät tälllä kertaa Anne Hathaway, James Franco, Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal, Anthony Mackie, Olivia Wilde, Mila Kunis, Joseph Gordon-Levitt, Andrew Garfield, Rashida Jones, Garrett Hedlund ja Robert Duvall.

Vanity Fair 2011 Hollywood issue