Näistä jättirinnoista naiset nyt haaveilevat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisnäyttelijä Christina Hendricks avioitui taannoin näyttelijä Geoffrey Arendin kanssa, ja hänet on viime aikoina noteerattu usein viihdelehdissä erityisesti muotojensa merkeissä. Samalla hänen ammatilliset saavutuksensa ovat jääneet muotojen varjoon.

Supersuositun ja useita kertoja palkitun Mad Men -televisiosarjan muodokas tähti Christina Hendricks poseeraa yleensä kuvaajille näyttävissä ja yläosastaan paljastavissa asuissa. Hendricks on nyt kuitenkin otsikoissa siksi, että hänen muodoistaan on tullut brittinaisten kauneusleikkausten esikuva. Daily Mail -lehden mukaan yhä useampi nainen kertoo haluavansa silikoneilla samanlaiset rinnat kuin Hendricksillä.

35-vuotias Tennesseen Knoxvillessä syntynyt Christina Hendricks tuli aikoinaan tunnetuksi Beggars & Choosers -televisiosarjan vakiotähtenä. Sittemmin hän on näytellyt monissa muissakin menestyssarjoissa, kuten Teho-osasto, Ilman johtolankaa, Las Vegas, Angel ja Firefly. Hänen tunnetuin roolinsa on nähty kuitenkin Mad Men -sarjassa, jossa hän näyttelee Joan Hollowayn roolia. Christina Hendricks on kyllästynyt siihen kuinka hänen kurvikkaat muotonsa ja jättimäiset rintansa ovat ainoa asia, johon hänessä kiinnitetään nykyisin huomiota.

Christina Hendrics