Jennifer Aniston ripitti Perez Hiltonia autotallissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jennifer Anistonin ura on ollut viime vuosina laskusuunnassa. Näyttelijättären elokuvat eivät ole saaneet kriitikoilta juuri ylistystä. Parhaillaan Aniston onkin ehdolla Vuoden surkeimman naispääosan palkinnon, eli Razzie-pystin, saajaksi The Bounty Hunter -roolistaan.

Nyt Jennifer Aniston on vieraillut suositussa Ellen DeGeneres -keskusteluohjelmassa. Haastattelussa hän muisteli taannoista kohtaamistaan maailman suosituimman julkkisbloggari Perez Hiltonin kanssa. Jennifer paljasti ripittäneensä ilkeää blogikirjoittajaa henkilökohtaisesti.

– Törmäsin Perez Hiltoniin autotallissa. Se oli yksi niistä tilanteista, joita ei odota tapahtuvan. Olimme juuri illastaneet ystäväni kanssa ja olimme ajamassa ulos autotallista, kun huomasin Perezin, Jennifer Aniston kertoi Ellenille.

– Ajoin hänen viereensä ja avasin ikkunan. Tuijotimme siinä toisiamme kuin peurat ajovaloissa. Sitten pyysin häntä tulemaan luokseni ja keskustelemaan hetkeksi. Se oli upea hetki. Oli mukava tavata hänet ja kysyä suoraan miksi hän on niin ilkeä.

Sinkkuna elävä Aniston on julkisuudessa useasti kertonut lapsihaaveistaan. 41-vuotias tähti on lehtitietojen mukaan jo aloittanut adoptioprosessin aikeinaan adoptoida yksin. Aniston on panostanut myös hyväntekeväisyyteen lahjoittamalla rahaa meksikolaiselle orpokodille. Tähden huhutaankin suunnittelevan adoptiota kyseisestä Casa Hogar Sion -orpokodista.