Johanna Tukiainen häistään: ”Jos ja kun ne nyt toteutuvat”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen on ollut viime päivinä jälleen kovasti otsikoissa, kun hänen viimeviikkoinen televisiovierailunsa sai aikaan kohua. Monet tekivät kyseisen haastattelun perusteella päätelmiä siitä, että häitä ei välttämättä tässä kuussa tanssitakaan Saariselän maisemissa.

Nyt Johanna Tukiainen on kommentoinut elämäänsä blogissaan. Hän kertoi olevansa nykyisin kovin kiireinen, mutta keskittyvänsä nyt pääasiassa häiden järjestelyihin. Samalla Tuksu vitsailee myös häistään syntyneestä kohusta.

– Minulle tulee jatkuvasti pyyntöjä esiintymään musavideoihin, erilaisiin kuvauksiin jne. mutta ennen häitämme 26.2.2011 Saariselällä (jos ja kun ne nyt toteutuvat…) niin en ehdi ihan hirveästi keikkaa tekemään. Ainakaan ylimääräisiä radiohaastatteluita jne. mielellään keskityn nyt vain itseni kuntoon laittamiseen ja häiden järjestelyihin, Johanna Tukiainen kirjoittaa blogissaan.

Viime viikolla uutisoitiin, että Johanna Tukiainen on vaihtamassa artistinimensä Yolandaksi. Neitokainen perusteli ratkaisuaan sillä, että Tuksu ei ole kovin kansainvälinen ja että se on hänen omasta mielestään halventava.