Rihannan lesborakas poseeraa nakukuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu r&b-tähti Rihanna on otsikoissa monistakin syistä, mutta erityisesti hänen suhdekuvionsa ovat joutuneet viime aikoina tarkastelun kohteeksi. Viime viikolla uutisoitiin paljastuskirjasta, jossa luvataan paljastaa Hollywoodin homoravintoloiden tarkimmin varjellut salaisuudet.

Natajah Burtonin kirjoittaman Low Down Dirty Shame -kirjan kohupaljastuksissa on mukana myös Rihanna. Hänen vihjataan olleen lesbosuhteessa toiseen naiseen, joka sattuu olemaan kyseinen kirjailija. Kirjassa Burton kertoo, että naisten tavattua he saivat nopeasti yhteyden ja myös seksi tuli pian mukaan suhteeseen.

Burton kertoo kirjassaan uskovansa, että Rihanna oli kokeillut naisia aiemminkin. Nyt hänestä on vuorostaan saatu paljastuskuvia julkisuuteen, kun Media Take Out -julkaisu sai ne haltuunsa ja julkaisi kuvat verkkosivuillaan.