Mystinen UFO-havainto Jerusalemissa

Nettivideot · Stara.fi

Viime aikoina ympäri maailmaa on tehty selvästi normaalia enemmän havaintoja ufoista, eli tunnistamattomista lentävistä esineistä. Tuorein tapaus tulee Jerusalemista, jossa Temppelivuoren Kalliomoskeijan yllä kuvattiin videolle hämmentävä havainto ilmassa leijuvasta pyöreästä esineestä.

Amerikkalaisen turistin kuvaama video päätyi nopeasti verkkoon ja sitä kautta uutistoimistojen käyttöön. Nyt myös brittiläinen televisioyhtiö ITN on uutisoinut erikoisesta tapauksesta. Verkkokeskusteluissa video tyrmättiin suoralta kädeltä ensin huijaukseksi, mutta sitten toinen samaan aikaan kuvattu video hämmensi tutkijat.

Lähempää kuvatussa videossa ei nimittäin nähdä juuri liikettä, mutta kauempaa kuvatussa videossa nähdään kuinka taivaalta laskeutuu kirkas valkoinen valo, joka jää leijumaan ilmaan samalle kohdalle kuin toisessa videossa. Paikka on erityisen tärkeä muslimeille, sillä islamin perustaja Muhammadin uskotaan nousseen sieltä taivaaseen. Katso video tästä tai artikkelin yltä.