Maailmankuulu RedBull-taitolentäjä Jämin lentonäytökseen: ”Huikea show!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi kesän näyttävimpiin ilmailutapahtumiin lukeutuu 16. – 17. heinäkuuta 2011 järjestettävä Jämi Fly In & Airshow, jonka ohjelmisto on jälleen kasvanut merkittävällä kansainvälisellä vieraalla. Jämijärven taivaalla nähdään nimittäin ensi kesänä myös Red Bull Air Race sarjassa kilpaillut taitolentäjä Yoshihide ”Yoshi” Muroya.

Vuonna 2009 ensimmäisen kautensa Red Bull Air Race – kisassa lentänyt japanilainen Yoshihide ”Yoshi” Muroya esiintyy yhdessä liettualaisen Jurgis Kairysin kanssa. Yoshi Muroya korvaa Jämin näytöksessä romanialaiset Ioan Postolachen ja Dan Stefanescun, joiden alunperin piti esiintyä Jurgis Kairysin perustamassa Airbandits -ryhmässä. Romanialaiset joutuivat perumaan tulonsa aikatauluongelmien vuoksi.

Yoshi Muroya & Jurgis Kairys tulevat esittämään Jämillä huikeimman koskaan Suomessa nähdyn taitolentoesityksen. Ohjelmassa muiden muassa kuuluisa liike ”Cobra”, ”Kairysin korkkiruuvi” sekä erittäin dynaamista lentoa parhaaseen Airbandits tyyliin musiikin, pyrotekniikan ja tähtimoottorien jyhkeän murinan säestämänä. Esityskoneina Yoshilla ja Jurgisilla ovat venäläisvalmisteiset Sukhoi Su-26 ja -31 taitolentokoneet.

Lisätietoja tapahtumasta www.lentonaytos.fi