Alessandra Ambrosion bikinivartalo vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan tähtikaartiin lukeutuva Alessandra Ambrosio on nykyisin yksi maailman kauneimmista äideistä, sillä hän synnytti esikoisensa reilut kaksi vuotta sitten elokuussa. Synnytyksen jälkeen hän palasi ennätysnopeasti takaisin mallimaailmaan.

Alessandra Ambrosio kuvattiin taannoin viettämässä aurinkoista päiväänsä valtavalla huvijahdilla, jonka kannella hän vilvoitteli viilentävän suihkun merkeissä. Neitokaisen vartalosta ei voi mitenkään huomata, että hän on perheenäiti. Tämä selviää myös tuoreista bikinikuvista, joissa Alessandra poseeraa tuttuun tapaan rantatunnelmissa.

27-vuotias Alessandra Ambrosio on tullut tunnetuksi esimerkiksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Hänet nähtiin taannoin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.