Tältä Angry Birds -peli näyttää tosielämässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen pelisensaatio Angry Birds on niittänyt menestystä ympäri maailmaa ja ollut kirkkaasti kuluneen talven suosituin peli maailmassa. Sitä on ladattu eri mobiilialustoille jo huimat yli 50 miljoonaa kappaletta, ja menestys jatkuu edelleen.

Tähän mennessä Angry Birds -peli on laajentanut mahdollisia pelialustojaan nopeasti, ja nykyisin vihaiset linnut temmeltävät jo myös elektronisten vempaimien ulkopuolella esimerkiksi lautapelissä. Pelihahmojen pehmoleluilla ”pelejä” voidaan järjestää myös tosielämässä, ja aiheeseen liittyviä videoita on maailmalla jo useita. Nyt hittipeli on viety pellolle varsin aidoissa tunnelmissa.

Sunnuntaina suomalaispeli nähdään myös Super Bowl -pelin puoliajalla, jolla on reilusti yli satamiljoonaa katsojaa. Äskettäin Mashable-julkaisu kertoi, että pelin tehnyt suomalaisyhtiö Rovio on parhaillaan kaavailemassa pelistä animaatiosarjaa televisioon. Yhtiöstä kerrottiin brittiläiselle C21media.com -julkaisulle, että hittipelin muokkaaminen animaatiosarjaksi on tällä hetkellä yksi yhtiön päätavoitteista.